Frittata verde

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Frittata verde

Suroviny

Porce: 2 + –
  • čerstvého špenátu nebo rozmražené listy 1 hrst
  • menší brambora 1 ks
  • česnek 1 stroužek
  • vejce 3 ks
  • sůl 1 špetka
  • větvička rozmarýnu (nemusí být) 1 ks

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Itálie

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na oleji osmahneme česnek s celou větvičkou rozmarýnu a na tenké plátky nakrájené brambory. Podusíme, dokud brambory nezměknou, odstraníme rozmarýn a přidáme špenátové listy - rozmražené musíme předem vyždímat, čerstvé chvíli pod pokličkou podusit s brambory.
Přelijeme rozkvedlanými, osolenými vejci, přiklopíme pokličkou a opékáme na mírném ohni, dokud není povrch pevný.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist