Dušená kedlubna s noky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Dušená kedlubna s noky

Suroviny

Porce: 2 + –
  • větší kedlubna 1 ks
  • máslo 2 lžíce
  • bramborové gnocchi 1 balení
  • podle chuti citronová šťáva 1 ks
  • trocha soli 1 ks
  • cukr podle chuti 1 ks
  • trocha drceného kmínu 1 ks
  • cibule 1 ks

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kedlubnu oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a potom nastrouháme na struhadle na plátky. Na lžíci másla kedlubnu orestujeme, poté zalijeme troškou vody a dusíme do změknutí.
Ochutíme solí, citronovou šťávou a drceným kmínem, případně podle chuti mírně přisladíme.
Gnocchi uvaříme v osolené vodě podle návodu. Než se uvaří, oloupeme jednu cibuli a nakrájíme ji na tenké proužky. Ty potom osmahneme do zhnědnutí na zbylé lžíci másla.
Uvařené gnocchi scedíme a promícháme s dušenou kedlubnou. Podáváme ozdobené osmaženou cibulkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist