Dušená mrkev

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Dušená mrkev

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mrkev omyjeme, očistíme a na hrubém struhadle nastrouháme. Vložíme ji do hrnce a podlijeme vodou, přisolíme, přidáme kousek másla a na mírném ohni ji dusíme do měkka.
Měkkou mrkev zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a prohřejeme.
Do hotového pokrmu ještě přidáme máslo a citrónovou šťávu. Podáváme s vařeným bramborem a pečeným masem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist