Salát s bramborovo-sýrovými noky

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Salát s bramborovo-sýrovými noky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • cukr krupice 1 lžička
  • anglická slanina 20 g
  • zelený chřest 150 g
  • bramborové knedlíky v prášku 1 balení
  • mladá mrkev 3 ks
  • olivový olej 5 lžíce
  • řeřicha potoční 75 g
  • madeland 100 g
  • směs bylinek 1 lžíce
  • sherry rajčata 10 ks
  • salátová růžička 1 ks
  • červený vinný ocet 6 lžíce
  • voda 400 ml
  • žampióny 100 g

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Pokrájenou slaninu na kostičky opéct, strouhaný sýr i slaninu dát do studené vody, vmíchat bramborové knedlíky v prášku a vypracovat těsto. Z těsta vypichovat noky a vařit v osolené vodě 10 minut, vyndat a nechat okapat. Rajčata rozpůlit, salát rozebrat na lístky, mrkev nakrájet na nudličky, oloupat spodní třetinu chřestu (dřevnaté konce stonků odříznout). Žampiony nakrájet na plátky a všechno s řeřichou a noky rozdělit na talíře. Smíchat sůl, pepř, cukr, bylinky, olej a touto zálivkou salát pokapat.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist