Věnec s překvapením

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 105 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory ve slupce vaříme do měkka (asi 45 minut). Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky. Formu na bábovku vysteleme plátky anglické slaniny, tak aby vysela i přes okraje nádoby. Plátky kuřecích prsíček poklademe dokola na slaninu.
Kolem dokola pomažeme smetanou a posypeme strouhaných sýrem, poté poklademe na kolečka pokrájené brambory. Na brambory přehneme převislou slaninu. Dáme péct na 180 stupňů 40 minut.

Poznámka:

Lze připravovat i bez masa, pouze se zeleninou.
Tip: Pokud nám zbyly brambory, můžeme je obalit v trojobalu a usmažit je jako přílohu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist