Šťavnaté těstoviny s klobáskou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Šťavnaté těstoviny s klobáskou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Olivový olej 1 lžíce
  • Klobása 8 ks
  • Cibule, pokrájená 1 ks
  • Česnek, prolisovaný 2 stroužek
  • Chilli koření 1 lžička
  • Sterilovaná loupaná rajčata 400 g
  • Krátkých těstovin 400 g

Doba přípravy: 55 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Dejte do velkého hrnce vařit vodu. Ve velké pánvi rozpalte olej a osmahněte na něm klobásky, nakrájené na plátky. Opékejte je při nejvyšší teplotě dozlatova. Pak oheň trochu stáhněte, přisypte cibuli i česnek a opékejte, až zesklovatí.



2. Směs poprašte chilli kořením, přidejte rajčata, přiveďte k varu, ztlumte plamen a nechte deset minut probublávat. Mezitím dejte ho hrnce s vroucí vodou těstoviny a uvařte je dle návodu.



3. Slijte těstoviny a hoďte je do pánve k omáčce. Pečlivě promíchejte. Pokud máte pocit, že potřebujete doplnit vitaminy, na posledních pár minut přidejte k vařícím se těstovinám několik růžiček brokolice nebo kapusty.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist