Frittata ze dvou druhů sýru

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Frittata ze dvou druhů sýru

Suroviny

Porce: 5 + –
  • těstovin fusilli 150 g
  • mražený hrášek 85 g
  • mražená kukuřice 85 g
  • čedar 50 g
  • olivový olej 1.2 lžička
  • tymiánové lístky 1 lžička
  • strouhaný parmazán 2 lžíce
  • červená paprika 1 ks
  • pórek 1 ks
  • vejce 2 ks

Doba přípravy: 55 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Itálie

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě, 3 minuty před koncem vaření dáme do vody hrášek, kukuřici, na kolečka nakrájený pórek, očištěnou na tenké nudličky nakrájenou papriku a necháme mírně změknout
2. Pak vše scedíme a dáme do olejem vymazané zapékací mísy o průměru cca 1,2 litru
3. Mléko prošleháme s rozklepnutými vejci, vmícháme tymián, většinu na jemno nastrouhaného čedaru i parmazánu, sůl a pepř
4. Směs vlijeme na těstoviny, zlehka promícháme a posypeme zbylými sýry, dáme do vyhřáté trouby na 190 °C a pečeme 35-40 minut dozlatova
5. Před podáváním necháme frittatu chvílí zchladnout.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist