Maminčina svíčková

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do větší pánve dáme rozpustit 1/2 másla na to 2 nakrájené cibule,restujeme na mírném plameni cca 10 minut,pak přidáme na kolečka nakrájenou mrkev,petržel a celer a opékáme dalších cca 20 minut.Touto směsí zalejeme prošpikované a osolené maso v pekáči,přidáme tymián,bobkový list,celý pepř a nové koření.Takto připravené přiklopíme nebo zaděláme alobalem a necháme 24 hodin odležet.Následující den přidáme vodu a dáme do vyhřáté trouby na 150 stupňů péct cca na dvě hodiny,poté odkryjeme a zkontrolujeme zda je maso hotové,případně pečeme dále.Po upečení maso vyndáme,vyjmeme koření(pepř,n.koření,bobk.list) a celou směs přelijeme do kastrůlku..,rozmixujeme ponorným mixérem do hladka, zalejeme smetanou,příp. zředíme či dohustíme jíškou.A je hotovo!

Podáváme s houskovým nebo karlovarským knedlíkem.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist