Kančí hřbet

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Kančí hřbet

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Očištěný kančí hřbet 800 g
  • Čerstvé houby - směs 200 g
  • Šalotky 1 ks
  • Toustový chléb 1 ks
  • Máslo 1 ks
  • Omáčka Demi glace 1 lžíce
  • Šunka 100 g
  • Petrželová nať 1 ks
  • Sníh z bílků 2 ks
  • Česnek 4 stroužek
  • Menší větvička rozmarýnu 1 ks
  • Smetana 30% 1 ks
  • Očištěný kančí hřbet 800 g
  • Čerstvé houby - směs 200 g
  • Šalotky 1 ks
  • Toustový chléb 1 ks
  • Máslo 1 ks
  • Omáčka Demi glace 1 lžíce
  • Šunka 100 g
  • Petrželová nať 1 ks
  • Sníh z bílků 2 ks
  • Česnek 4 stroužek
  • Menší větvička rozmarýnu 1 ks
  • Smetana 30% 1 ks

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kančí hřbet naporcujeme na 4 stejně velké díly. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme ze všech stran. Poté dáme dopéct do trouby vyhřáté na 180 °C, na cca 5 minut, dalších 5 minut necháme odpočinout.
Šalotku nasekáme nadrobno a orestujeme na másle. Přidáme sekané houby, sekaný česnek, rozmarýn a demi-glace. Krátce společně povaříme a dochutíme solí a pepřem.
Toustový chléb a šunku nakrájíme na drobnější kostičky. Smícháme a přidáme nakrájenou petrželovou nať, máslo, smetanu a sníh. Lehce promícháme a tvarujeme kulaté knedlíky, které uvaříme v páře.

Kančí hřbet v podání pana Blažka lze ochutnat v restauraci Pálffy Palác Club na pražském Malostranském náměstí.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist