Restované gnocchi s porkem a pikantní omáčkou
Kategorie: Pokrmy
Autor: wencek

Suroviny
- Gnocchi di Patate 2 balíček
- sojová omáčka 2 lžíce
- med 2 lžíce
- ostřejší kečup 2 lžíce
- pórek 1.2 ks
Doba přípravy: 30 min
Obtížnost: Středně obtížné
Způsob přípravy: Smažení
Země: Itálie
Počet porcí: 4
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Gnocchi uvaříme podle návodu a scezené necháme okapat.
Pánev si vymažeme ubrouskem namočeným v rozpečeném dobře prouzeném špeku /nebo ubrouskem namočeným v oleji/.
Mezítím si zamícháme uvedené ingredience/sójovou omáčku, ostřejší kečup, med a čerstvý pepř/. Pórek si pokrájíme na kolečka.
Na pánvi orestujeme gnocchi a když začínají zlátnout, vmícháme na kousky pokrájený pórek a restujeme dál, pak vše zakápneme omáčkou, kterou jsme si připravili ze sójové omáčky, medu, pepře a ostřejšího kečupu a mícháme a restujeme hezky do zlatova, gnocchi pak nám začne po kuchyni krásně vonět. Vypneme a podáváme jako přílohu k masu, aneb jako samostatné jídlo.
Pánev si vymažeme ubrouskem namočeným v rozpečeném dobře prouzeném špeku /nebo ubrouskem namočeným v oleji/.
Mezítím si zamícháme uvedené ingredience/sójovou omáčku, ostřejší kečup, med a čerstvý pepř/. Pórek si pokrájíme na kolečka.
Na pánvi orestujeme gnocchi a když začínají zlátnout, vmícháme na kousky pokrájený pórek a restujeme dál, pak vše zakápneme omáčkou, kterou jsme si připravili ze sójové omáčky, medu, pepře a ostřejšího kečupu a mícháme a restujeme hezky do zlatova, gnocchi pak nám začne po kuchyni krásně vonět. Vypneme a podáváme jako přílohu k masu, aneb jako samostatné jídlo.
Podobné recepty
- » Restované jelito s bramborami a kysaným zelím
(Hodnocení: 1.5 - hlasovalo 4x) - » Restované švestky s vanilkou a červeným vínem
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 3x) - » Orestované žampióny
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Rychlé restované brambory
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Netradiční restované brambory
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Jehněčí kýta pošírovaná v pivní omáčce, restované brambory, špenátový pudink
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Restované brambory po Řecku
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1017436) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 316305) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 237927) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 234625) - » Couračka
(Navštívilo: 150868) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 131900) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 113944)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více - » Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více - » Poraďte mi 15.09.2015 15:38
Ibolya Meszarosova
dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
-
Zajímavé články a tipy