Pikantní směs z divočáka

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Pikantní směs z divočáka

Suroviny

Porce: 4 + –
  • kýta s divočáka 500 g
  • houby 200 g
  • slanina 100 g
  • červená masitá paprika 1 ks
  • cibule 1 ks

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Kýtu nakrájíme na kostičky, červené víno smícháme s olejem drcenými jalovčinkami a rozetřeným česnekem, maso naložíme na 24 hodin do vinného mořidla
2. Druhý den osmahneme v hrnci na kostičky nakrájenou slaninu spolu s cibulí a přidáme naložené kostky masa, vše podlijeme trochou vody a na mírném plameni dusíme do měkka
3. Když je maso měkké, přidáme houby a nakrájenou papriku, přilijeme červené víno, dusíme ještě 10 minut
4. Na závěr pokrm zaprášíme moukou, osolíme, opepříme a podáváme s rýží nebo knedlíkem.

Poznámka:

120 min přípravy + 24 hod naložení
dle chuti sůl, pepř, červené víno a drcené jalovičky
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist