Šunka s marmeládovou glazurou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Šunka s marmeládovou glazurou

Suroviny

Porce: 8 + –
  • Pomerančová marmeláda 340 g
  • Med 90 g
  • Pomerančový džus 125 ml
  • Vánoční kýta 1 ks
  • Hřebíčky na ozdobu 1 hrst

Doba přípravy: 80 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Večeře

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Troubu předehřejte na 200°C. Marmeládu, med a pomerančový džus promíchejte v rendlíku, přiveďte k varu a vařte asi 5-7 minut do zhoustnutí. Nechte lehce zchladnout. Vrchní část vánoční kýty nařezejte do mřížky vytvářející malé kosočtverce. Do každého zapíchněte jeden hřebíček, potřete pomerančovo-medovou marinádou a dejte na mřížku v pekáči. Pečte 40-50 minut, každých 10 minut potírejte zbylou či vypečenou marinádou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist