Zapečené gigli

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Zapečené gigli

Suroviny

  • cibule 1 ks
  • řapík celeru 2 ks
  • olej 1 lžíce
  • sůl a pepř 1 špetka
  • mleté hovězí maso 340 g
  • rajčata z plechovky 400 g
  • červené fazole z plechovky 400 g
  • hovězí vývar 300 ml
  • těstoviny gigli 300 g
  • bílý jogurt 280 g
  • vejce 2 ks
  • čedar 50 g
  • česnek 1 stroužek

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Itálie

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nasekanou cibuli a celer osmahněte na oleji. Osolte, opepřete, přidejte maso a opékejte. Poté vmíchejte rajčata, okapané fazole i vývar a po 15 minutách uvařené těstoviny ve vroucí slané vodě. Vše přendejte do zapékací mísy. Navrch dejte směs jogurtu, vajec, strouhaného čedaru a rozmělněného česneku a pečte 20-25 minut při 200.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist