Brusinková omáčka

Kategorie: Ostatní

Autor:

Brusinková omáčka

Suroviny

  • máslo 2 lžíce
  • hladká mouka 2 lžíce
  • voda 2 hrnek
  • rozvařené brusinky 6 lžíce
  • cukr 1 lžička
  • citron 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou, dobře rozšleháme a vaříme asi 20 minut. Přidáme prolisované brusinky, cukr a šťávu z citronu. Můžeme přidat 1/4 hrnku bílého vína.

Poznámka:

Podáváme ke zvěřině.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist