Přívařek ze žlutých fazolek

Kategorie: Ostatní

Autor:

Suroviny

Porce: 3 + –
  • Máslo 20 g
  • Bílé víno 150 ml
  • Voda 300 ml
  • Sýr 70 g
  • Zakysená smetana 120 ml
  • Pepř, sůl 1 ks
  • Žluté fazole 250 g
  • Oravská slanina 1 ks
  • Olej 1 ks
  • Starší chléb 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Použila jsem mražené fazolky, které jsem si nerozmrazovala.

V hrnci jsem si na másle orestované fazolky, přidala jsem víno. Chvilku jsem počkala, dokud se víno ​​trošku odpařilo. Přidala jsem vodu, pepř, sůl a fazolky jsem vařila asi 10 min.

Když byli fazolky měkké, tak jsem je pomocí ručního mixéru rozmixované. Přidala jsem nastrouhaný sýr a zakysanou smetanu a vše jsem ještě chvilku povařila. Když je třeba, může se přidat pepř a sůl.

Starší chlebíčky jsem potřela olejem az obou stran jsem je na pánvi opražila. Ke každému chlebu jsem přidala i jednu opečenou oravská slaninu.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist