Kvašené mochyně

Kategorie: Ostatní

Autor:

Kvašené mochyně

Suroviny

Porce: 10 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Kvašení

Země: Česká republika

Počet porcí: 10

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Do hrnce nalijeme vodu, do které hodíme sůl, bobkový list, nové koření, pepř
2. Necháme projít varem
3. Do 1,5 l velké kameninové nebo skleněné nádoby skládáme vidličkou propíchané mochyně a prokládáme je listy vína, koprem a estragonem
4. Láhev zalijeme teplým (ne vařícím!) nálevem a zatížíme
5. Pak nádobu zaděláme igelitem a zafixujeme gumičkou
6. Necháme 7-8 dní, při teplotě 18 °C, kvasit.

Doporučení:
Jakmile mají mochyně správnou chuť, zastavíme proces kvašení tak, že je uskladníme v chladnu a temnu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist