Grissini

Kategorie: Ostatní

Autor:

Grissini

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Itálie

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Droždí rozdrobte, přidejte cukr a zalijte 50 ml vlažné vody. Nechte rozpustit a přikryté nechte asi 10 minut kynout.
Z vykynutého droždí, mouky, ½ lžičky soli, oleje a 75 ml vlažné vody vypracujte hladké těsto. Přikryté jej nechte asi 60-90 minut kynout, až se množství zdvojnásobí.
Ještě jednou propracujte a těsto rozpulte. Do jedné poloviny těsta přidejte oregano. Každou polovinu těsta rozdělte na 8 dílů a vytvořte dlouhé tenké tyčinky. Položte na plech s pečicím papírem. Pečte v troubě předehřáté na 225 °C asi 12 minut. Po cca 6 minutách tyčinky otočte. Nechte vychladnout.

Poznámka:

Tip: Pokud Grissini hned nesníte, uložte je do igelitového sáčku a do plastové uzavíratelné dózy. Před dalším podáváním je krátce ohřejte v troubě.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist