Nakládaná zeleninová obloha

Kategorie: Ostatní

Autor:

Nakládaná zeleninová obloha

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Zavařování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Omyté okurky nakrájíme na kolečka asi 1 cm široká
2. Oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky, papriky zbavené semínek na nudličky
3. Vše vložíme do mísy, promícháme se solí, zakryjeme a necháme přes noc uležet
4. Druhý den ze zeleniny slijeme přebytek tekutiny (asi 250 ml si ponecháme) a směs propláchneme studenou vodou, pokud budou okurky příliš slané, opláchnutí je třeba zopakovat
5. Ve větším hrnci svaříme ocet, cukr, kurkumu a semínka, přivedeme k varu a asi 10 minut povaříme
6. Přisypeme zeleninu a nálev ochutnáme, uchovaný nálev přiléváme tak dlouho, dokud nebude směs dost slaná
7. V této fázi vše 1 minutu povaříme
8. Zeleninu plníme do horkých sklenic, ihned uzavřeme a po vychladnutí uložíme na chladném místě.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist