Čalamáda

Kategorie: Ostatní

Autor:

Čalamáda

Suroviny

Porce: 8 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 8

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Všechnu zeleninu očistěte. Zelí, mrkev nastrouhejte na hrubém struhadle, cibuli nakrájejte nadrobno a papriku zbavenou jádřince na menší proužky.

K zelenině přidejte cukr, ocet, olej i Deko (nepřidávejte vodu). Vše důkladně promíchejte, promačkejte a směs nechte asi hodinu odstát.

Zeleninovou směs znovu promíchejte a dochuťte. Napěchujte ji do sklenic. Doplňte ji směsí octa, oleje a šťávy, kterou zelenina pustila, a sklenice uzavřete. Čalamádu sterilujte při 100°C asi 10 - 15 minut. Můžete také přidat trochu najemno nastrouhaného křenu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist