Bílková kamarelová poleva

Kategorie: Moučníky

Autor:

Bílková kamarelová poleva

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Bílky utřeme s cukrem a citronovou šťávou.

Cukr krupici svaříme na karamel, přilijeme vodu a rozvaříme, aby nebyly hrudky.

Po vychladnutí obě polevy smícháme.

Bílkovou karamelovou polevu můžeme použít k dozdobení moučníků, dezertů i cukroví.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist