Bílková buchta

Kategorie: Moučníky

Autor:

Bílková buchta

Suroviny

  • Bílky 7 ks
  • Cukr krupice 210 g
  • Kakao 2 lžíce
  • Olej 3 lžíce
  • Voda 3 lžíce
  • Máslo - na vymazání 1 lžíce
  • Strouhanky - na vysypání plechu 1 hrst

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do ušlehaných bílků přidáme 1 žloutek, opatrně vmícháme jemný krystalový cukr promíchaný s kakaem, hrubou mouku a po kapkách olej zředěný vodou. Ještě chvíli šleháme, poté přelijeme do vymazané a vysypané dortové formy a upečeme v předem vyhřáté troubě.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist