Jablka a hrušky

Kategorie: Moučníky

Autor:

Jablka a hrušky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Hladká mouka 300 g
  • Cukr moučka 110 g
  • Hera 150 g
  • Vanilkový cukr 1 ks
  • Vejce 1 ks
  • Citrónová kůra 1 ks
  • Mouka na podsypání při vyvalování 1 ks
  • Pikantní marmeláda 1 ks
  • Cukrová poleva Vitana v prášku 1 ks
  • Potravinářské barvy 2 ks

Doba přípravy: 50 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Z mouky, hery, cukrů, vejce a lžičky citronové kůry vypracujeme hladké těsto. Zabalené do fólie vložíme nejméně na hodinu do chladničky. Z těsta vyválíme na pomoučněném vále cca 5 mm silný plát. Vykrájené tvary vložíme na plech s pečícím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 180 - 190°C. Vychladlé tvary slepíme marmeládou a necháme do druhého dne zatuhnout. Potíráme obarvenou cukrovou polevou, dozdobíme, necháme dobře zaschnout a potom teprve uložíme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist