Barevná cubuchta

Kategorie: Moučníky

Autor:

Barevná cubuchta

Suroviny

Porce: 7 + –

Doba přípravy: 75 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 7

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mouku promícháme se solí a práškem do pečiva. Vejce vyšleháme s krupicovým cukrem, přimícháme olej, mouku se solí a práškem do pečiva, vymačkáme nastrouhané cukety a mléko. Polovinu těsta nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku, do zbylého těsta přimícháme kakao, nalijeme ho na světlé těsto a vidličkou obě těsta lehce promícháme. Buchtu pečeme 25 minut při 180°C a necháme ji na mřížce vychladnout. Pudinkový prášek rozmícháme v mléce a 2 minuty povaříme. Hustou kaši necháme za častého míchání téměř vychladnout, pak do ní po částech vešleháme střídavě kousky másla, cukr, tvaroh, rum a krém a uložíme na 20 minut do chladničky. Vychladlý korpus vrátíme zpět do čistého pekáčku, potřeme ho na vrch připraveným krémem a po vychlazení ho potřeme zakysanou smetanou prošlehanou s cukrem a rozpuštěnou čokoládou. Buchtu necháme znovu vychladit a pak ji nakrájíme na kostky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist