Broskvové řezy

Kategorie: Moučníky

Autor:

Broskvové řezy

Suroviny

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Těsto rozdělíme na dvě poloviny. Každou polovinu rozválíme na pláty, velikosti plechu. Potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct. Troubu rozehřejeme na 225 stupňů a pečeme asi 10 minut. Necháme vychladnout.

Broskve scedíme a nakrájíme na tenké plátky. Do mísy dáme tvaroh, posypeme cukrem, zalijeme smetanou ke šlehání a vyšleháme dohladka. Poté vešleháme zakysanou smetanu. Do velké mísy vysypeme želatinový ztužovač a zalijeme 150ml šťávy z broskví, pokud máme málo šťávy dodáme do zbytku vodou. Metličkou ručně a rychle šleháme asi půl minuty. Pak vmícháme asi 2 lžíce tvarohové hmoty a rozmícháme, poté po částech vmícháme zbytek tvarohové směsi. Nakonec přidáme nakrájené broskve, popřípadě dosladíme. Tuto hmotu natřeme na jeden upečený a vychladlý plát listového těsta, přikryjeme druhým a zlehka zmáčkneme. Dáme do lednice ztuhnout.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist