Nanukové kostky

Kategorie: Moučníky

Autor:

Nanukové kostky

Suroviny

Porce: 10 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 10

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Těsto:
Utřeme žloutky s cukrem a se studenou vodou a přimícháme oříšky, mouku s kypřícím práškem a zvolna vmícháme sníh z bílků.
Těsto upečeme na plechu na pečícím papíře a následně necháme vychladnout.

Náplň:
Rozmícháme mléko s moukou a uvaříme hustou kašičku. Vymícháme si do ní máslo s cukrem, přidáme zase oříšky a spolu s kašičkou vymícháme do pěny. Kdo chce může podle chuti přidat i rum.

Poleva:
Krémem musíme potřít upečený "korpus" a polijeme ho čokoládovou polevou. Poté po ztuhnutí nakrájíme na kostky a před podáním můžeme ozdobit třeba šlehačkou.

Přeji dobrou chuť :)
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist