Jahodové tiramisu do skleničky

Kategorie: Moučníky

Autor:

Jahodové tiramisu do skleničky

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Jahody opláchneme, necháme oschnout, zbavíme korunek a nakrájíme na čtvrtky; menší jahody stačí na poloviny. Smetanu vyšleháme do tuha.

Žloutky smícháme s oběma cukry a nad párou směs šleháme do zhoustnutí. Pak ji za občasného promíchání necháme zcela vychladnout.

Šlehačku, tvaroh a vychladlou žloutkovou směs elektrickým šlehačem vymícháme na hladký krém.

Do vychlazených pohárů nebo skleniček střídavě klademe krém, jahody a kousek oplatku (piškot). Poslední vrstva jahodového tiramisu bude z krému, který ozdobíme celou jahodou i s korunkou, nadrobno nasekanými mandlemi a trojúhelníčkem oplatku (piškotem).
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist