Jogurtová bublanina s rybízem

Kategorie: Moučníky

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do větší mísy jsem nalila bílý jogurt, přidala jsem polohrubou mouku, kterou jsem si vyměřila ve stejném kelímku, ve kterém byl jogurt. Do mouky jsem přidala prášek do pečiva. Kelímek jsem použila i na vyměření krystalového cukru. Přidala jsem i vanilkový cukr, vajíčka a všechno jsem to utřené ručním mixérem.

Plech jsem si vymastila olejem a na něj jsem vylila těsto.

Rybíz jsem si umyla a odstranila jsem stonky. Rybíz jsem si rovnoměrně rozložila na těsto av troubě předehřáté na 200 ° C, jsem za 25 min. koláč upekla.

Kdo by chtěl může ho ještě za tepla poprášit moučkovým cukrem, ale já jsem to už nedělala, takhle kyselkavé mi to chutnalo.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist