Pohár s borůvkami a pistáciemi

Kategorie: Moučníky

Autor:

Pohár s borůvkami a pistáciemi

Suroviny

Porce: 4 + –
  • ricotta 125 g
  • zakysaná smetana 50 g
  • cukrářské piškoty 8 ks
  • čerstvé borůvky 4 hrst
  • třtinový cukr 1 lžíce
  • pomeranč 1 ks
  • strouhaná čokoláda 1 lžíce
  • nesolené pistácie 1 hrst
  • lístkové oříšky 1 hrst
  • meduňka 4 ks

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Lískové oříšky opražíme nasucho v pánvi.

2
V míse prošleháme ricottu se zakysanou smetanou, přidáme nastrouhanou kůru z pomeranče a podle chuti dosladíme třtinovým cukrem. Lískové oříšky nahrubo nasekáme, přimícháme do krému.

3
Do pohárků nadrtíme cukrářské piškoty, zakápneme pomerančovou šťávou, do pohárů nasypeme borůvky a přidáme našlehaný krém. Ozdobíme nasekanými pistáciemi, nastrouhanou čokoládou, lístkem čerstvé meduňky a cukrářským piškotem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist