JEŽEK - zmrzlinový dezert

Kategorie: Moučníky

Autor:

JEŽEK - zmrzlinový dezert

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Big Milk Trio Neapolitana 1 kopeček
  • jabko 1 ks
  • dortová oplatka 1 ks
  • čokoládová poleva 1 ks
  • čokoládové lentilky 5 ks
  • barevné arašidy v cukru 0.5 hrst
  • barevné cukrové hvězdičky 5 ks
  • lístek máty 4 ks

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nožem z oplatky nařežte zruba 12 malých trojúhelníčků, jež budou představovat ježkovy bodliny.
Z jablka uřízněte plátek včetně slupky a z něj pak vyřízněte dva malé trojúhelníčky.
Rozpuštěnou čokoládovou polevou na talíř namalujte proužky.
Do středu talíře položte velký kopeček čokoládové zmrzliny.
Nejprve na zmrzlinu dodejte čokoládovou lentilku, jež bude sloužit jako nos, pak z posypky ve tvaru hvězdiček přidejte oči, a nakonec z trojúhelníčků jablka vytvořte uši.
Do ježkových zad zapíchejte kousky oplatek, a vytvořte tak jeho bodliny.
Celý dezert dozdobte barevnými arašídy v čokoládě a lístky máty.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist