Bramborový ježek

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Bramborový ježek

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Oloupanou bramboru přeřízněte na půl a položte uřízlou plochou na stůl. Nařízněte několikrát na proužky a pak křížem, ale nesmíte doříznout!!!!
Brambory vložte do pekáče a před tím nalijte do pekáče vodu asi půl centimetru. Trochu posolte, ale nemusíte, stačí zasypat vegetou. Vařte do změknutí brambor a občas přisypte vegetu a trochu pepře, ale i ten nemusíte. Jsou nejlepší bramborovou přílohou ke všemu.
Dobrou chuť. Já si je dělám někdy jen samotné.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist