Závin s treskou a bílým zelím

Kategorie: Maso

Autor:

Závin s treskou a bílým zelím

Suroviny

Porce: 6 + –
  • Filety z tresky 250 g
  • Máslo 60 g
  • Těsto na pizzu (polotovar) 1 balení
  • Nakrouhané bílé zelí 300 g
  • Vejce 2 ks
  • Knorr bujon zeleninový 1 kostka
  • Cibule 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1.Zelí povařte v bujónu Knorr Bujón Zeleninový cca 5 minut. Vejce uvařte natvrdo (8 minut), nechte vychladnout a nakrájejte.

2.Nakrájejte cibuli. Na velké pánvi rozpusťte 30 gramů másla nebo margarínu, nechte na něm zesklovatět cibuli, přidejte zelí, případně dochuťte a duste cca 20 minut.

3.Tresku nakrájejte na kousky. Následně ji přidejte k zelí a vařte ještě 5 minut.

4.Na pánev přisypte vařená vejce, zamíchejte a sundejte z ohně.

5.Připravte těsto Knorr Pizza podle návodu na obalu. Nechte je vykynout. Těsto rozválejte, položte nádivku a srolujte jako závin. Boční kraje si před zatočením můžete zahnout mírně dovnitř.

6.Vše přendejte na plech, namažte povrch zbytkem rozehřátého másla nebo margarínu a pečte 40 minut v troubě rozehřáté na 180 stupňů. Servírujte lehce vychladlé.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist