Karlovarský guláš

Kategorie: Maso

Autor:

Karlovarský guláš

Suroviny

  • Vepřové plecko 750 g
  • Olej 5 lžíce
  • Cibule 2 ks
  • Sůl 1 špetka
  • Mletá paprika 1 lžička
  • Vývar 1 l
  • Světlá instantní jíška 3 lžíce
  • Smetana 200 ml

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso omyjeme a osušíme. Nakrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibulku. Jakmile je cibulka hotová přidáme maso a osmahneme jej ze všech stran, za stálého míchání. Pak ho osolíme, poprášíme mletou paprikou, zamícháme a přilijeme vývar. Dusíme pod pokličkou. Až je maso téměř měkké, přidáme jíšku, přilijeme smetanu a dusíme doměkka. Na závěr vmícháme nasekanou petrželku.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist