Pečená jehněčí kýta

Kategorie: Maso

Autor:

Pečená jehněčí kýta

Suroviny

Obtížnost: Obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vezmeme jehněčí kýtu, odblaníme ji, prošpikujeme špekem a stroužky česneku. Dáme do pekáče a zalijeme mlékem tak, aby bylo maso ponořeno. Dáme do lednice na 4 až 24 hodin. Poté kýtu z mléka vyjmeme, osolíme maso a posypeme "provensálským kořením". Část mléka rozděláme s bílým jogurtem a touto směsí opět kýtu polijeme. Do pekáče za stálého podlévání a obracení asi 3 hodiny. Ideální přílohou k takto připravenému masu je rýže nebo brambory.

Poznámka:

opsáno z Vaříme s mlékem a Vítězslavem Jandákem
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist