Králík na česneku

Kategorie: Maso

Autor:

Králík na česneku

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 75 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Králíka odblaníme naporcujeme na jednotlivé kousky, prošpekujeme a dáme na 15 minut
povařit ,tím se nám maso zatáhne a při pečení zůstane štavnaté.Oloupeme cibuli
nakrájíme i česnek dáme do pekáčku nato dáme králíka posolíme a poklademe plátky
másla podlejeme vývarem co jsme králíka vařili přikrejeme a dáme do trouby péci
na 180°C na 30 minut .Pak vyndáme maso, vysmahneme štávu na tuk, zaprášíme
moukou ,aby se nám udělala štáva.Podlejeme vývarem, provaříme a vložíme zpět maso
do štávy a dusíme dokud není maso měkounké.

Ke králíkovi se hodí bramborový knedlík a špenát.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist