Ďábelský pangas v alobalu
Kategorie: Maso
Autor: andrea

Suroviny
- Pangasius filety 3 ks
- Slanina 50 g
- Česnek 2 ks
- Cibule 1 ks
- Petrželová nať 1 lžíce
- Olivový olej 3 lžička
- Sůl 1 špetka
- Chilli 1 špetka
Doba přípravy: 20 min
Obtížnost: Snadné
Způsob přípravy: Pečení
Zařazení: Oběd
Země: Česká republika
Počet porcí: 3
Přidat vlastní foto
Přidat mezi oblíbené
Sdílet na Facebooku
Vytisknout
Poslat známému
Stáhnout v PDF
Postup:
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.
Podobné recepty
- » Ďábelský salát
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 2x) - » Zapečené bagety s ďábelským masem
(Hodnocení: 3 - hlasovalo 2x) - » Ďábelský salát
(Hodnocení: 1 - hlasovalo 1x) - » Ďábelský salát
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Ďábelský Protein Steak
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x) - » Gratinovaný pangas v mandlové krustě
(Hodnocení: 1.25 - hlasovalo 4x) - » Zapečený pangasius se špenátem;
(Hodnocení: 0 - hlasovalo 0x)
Nejnavštěvovanější recepty
- » Voňavá kuřecí křidélka
(Navštívilo: 1017455) - » Karlovarský knedlík dle Zdenka Pohlreicha
(Navštívilo: 316393) - » Kuřecí strips KFC
(Navštívilo: 237935) - » Frankfurtská omáčka vylepšená
(Navštívilo: 234669) - » Couračka
(Navštívilo: 150868) - » Vepřová pečeně na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem
(Navštívilo: 131919) - » Vepřová panenka s pepřovou omáčkou
(Navštívilo: 113948)
Nejnovější recepty
- » Slaný závin z listového těsta
(01.11.2020 19:42) - » Závin z listového těsta s tvarohem
(01.11.2020 19:37) - » Špenátový závin s kuřátkem i bez
(01.11.2020 19:32) - » Štrúdl z mokrého těsta
(01.11.2020 19:22) - » Rychlý hrnkový štrúdl
(01.11.2020 19:16) - » Listový štrúdl s tvarohovou nádivkou
(01.11.2020 19:08) - » Makový závin
(01.11.2020 18:49)
Nejnovější komentáře
- » web o gastronomii a kuchařkách 31.10.2017 16:50
Pavla Szkolová
Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více - » Poraďte mi 21.09.2015 19:25
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více - » Poraďte mi 16.09.2015 09:03
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více - » Mazání a úprava receptů 16.09.2015 09:02
Ibolya Meszarosova
Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více - » Poraďte mi 15.09.2015 15:38
Ibolya Meszarosova
dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více
-
Zajímavé články a tipy