Tuňák zapečený s rajčaty a sýrem

Kategorie: Maso

Autor:

Tuňák zapečený s rajčaty a sýrem

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme na salátové části struhadla na tenké plátky, které osušíme. Tuňáka necháme okapat. Velká rajčata očistíme a nakrájíme na kolečka. Vejce rozšleháme, osolíme, opepříme a promícháme se strouhaným eidamem.

Budeme potřebovat dvě zapékací misky, které potřeme olejem a poklademe jemnými plátky brambor. Na některé rozložíme obdélníky celého taveného sýru, navrstvíme okapaného tuňáka a na kolečka nakrájená rajská jablíčka. Ochutíme solí, pepřem a usekanou jarní cibulovou natí nebo jinými bylinkami podle vlastní chuti.

Misky vložíme do vyhřáté trouby na 220 °C a zapékáme asi 10 minut. Potom směs zalijeme rozšlehanými vejci se sýrem a dopečeme do zlatavé barvy.

Zapečeného tuňáka s rajčaty a sýrem podáváme v zapékací miskách. Výborně chutná se zeleninovým salátem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist