Lososová studená pochoutka

Kategorie: Maso

Autor:

Lososová studená pochoutka

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Finsko

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejdříve očistíme lososa, zbavíme ho kůže, vykostíme, osolíme a v páře uvaříme doměkka.

Vychladlého lososa nakrájíme na malé kousky. Dále na stejné kousky nakrájíme tyčinky Surimi. Takto připravené rybí suroviny smícháme a přelijeme citronovou šťávou, zakápneme olivovým olejem a necháme hodinu odležet.

Mezitím lehce spaříme špenátové listy, necháme vychladnout.

Smícháme majonézu se zakysanou smetanou, solí, bílým pepřem a koprem.
Připravíme si formu. Pěkně vypadá srnčí hřbet, nebo i jiné podlouhlé misky nádobky či formičky. Formu vytřeme olejem nebo ještě lépe vyložíme přilnavou folií a hustě poklademe spařenými listy špenátu. Připravíme želatinu.

Nyní opatrně smícháme rybí směs s majonézou a želatinou. Hmotu vlijeme do formy. Necháme ztuhnout.

Lososovou studenou pochoutku podáváme nakrájenou na úhledné kousky a zdobíme ledovým salátem s banketkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist