Tuřanská kotleta

Kategorie: Maso

Autor:

Tuřanská kotleta

Suroviny

Porce: 4 + –
  • kotlety vepřové 1 kg
  • zelí kysané 250 g
  • chilli paprička červená 1 ks
  • cibule 1 ks
  • klobása 1 ks
  • česnek 2 stroužek
  • dle chuti koření na žebírka 1 ks
  • dle potřeby olej na smažení 1 ks
  • dle chuti sůl 1 ks
  • dle chuti kmín 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kotletu nedokrojíme až na konec a dalším řezem dokrojíme – tak vznikne větší plátek masa, který rozklepeme. Maso z vnitřní strany potřeme směsí koření na žebírka smíchaného s česnekem a trochou oleje. Přeložíme a necháme odležet.
Cibuli a klobásu nakrájíme na kostky a osmahneme. Přidáme pokrájené zelí a chilli papričku. Krátce podusíme, dáme vychladit. Maso naplníme směsí a spíchneme párátky. Obalíme v mouce, zprudka opečeme. Podlijeme vodou a ještě chvilku dusíme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist