Pstruh zapečený v anglické slanině

Kategorie: Maso

Autor:

Pstruh zapečený v anglické slanině

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Umyté a osušené pstruhy potřeme z obou stran i zevnitř solí, citronovou štávou a rozetřeným česnekem. Na bocích ryb vytvoříme zářezy, které prosolíme a vetřeme do nich rozsekanou petrželku. Poté je dáme uležet do lednice.

Žampiony pokrájíme a na polovině másla je podusíme na pánvičce, pak je posolíme a necháme vychladnout.

Pstruhy naplníme žampiony a pevně obtočíme dlouhými plátky slaniny. Na pekáč vymazaný máslem dáme pstruhy, posypeme rozmarýnem a šalvějí a dáme do trouby. Pečeme asi 35 minut při 200 °C. Ke konci pečení přidáme pokrájenou cibulku a ještě chvíli dopékáme. Podáváme s bramborem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist