Pštrosí steak v kabátku ze slaniny

Kategorie: Maso

Autor:

Pštrosí steak v kabátku ze slaniny

Suroviny

Porce: 4 + –
  • (po 200 g) pštrosí steak 4 ks
  • kořenící směs na steak 1 balíček
  • uzená slanina 8 plátek
  • trocha olivový olej 1 ks

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Pštrosí maso potřeme olivovým olejem smíchaným s kořením na steak a dáme je uležet do chladna nejlépe na 24 hodin.
Steaky po uležení obalíme uzenou slaninou. Vytvoříme kolem nich ‚‚kabátek‘‘‚ který zajistíme režnou nití. Vkládáme je do rozpáleného oleje na pánvi a zprudka opékáme z každé strany asi 4–5 minut. Pak je necháme přikryté 5–10 minut dojít. Jako příloha se nejlépe hodí americké brambory a dušená zelenina, např. baby karotka na másle.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist