Bůček plněný hlívou

Kategorie: Maso

Autor:

Bůček plněný hlívou

Suroviny

Porce: 7 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 7

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Na oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, na kostičky klobásu a na kousky nakrájenou hlívu
2. Rohlíky nakrájíme na malé kostičky, polijeme mlékem,přidáme rozšlehané vajíčko, drcený kmín, rozetřený česnek, na drobno pokrájenou petrželku a směs s houbami
3. Vše dobře promícháme
4. Bůček středem podél prořízneme, uděláme kapsu, kterou naplníme připravenou nádivkou
5. Otvor uzavřeme jehlou na špíz
6. Maso osolíme, dáme do vymazaného pekáče kůží dospodu a trochu podlijeme vodou
7. Zakryté pečeme za občasného přelévání asi 1 hodinu, pak maso odkryjeme a pečeme (asi 30 minut)do změknutí masa.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist