Krůtí srdce na kmínu s kapií

Kategorie: Maso

Autor:

Krůtí srdce na kmínu s kapií

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na rozpuštěném sádle v hrnci osmahneme do hněda najemno nakrájené cibule. Krůtí srdce zbavíme vrchní tučné části a podélně rozkrojíme na čtvrtiny. Naporcovaná srdce dobře propláchneme, abychom odstranili případné zbytky sraženin krve.
Propláchnutá srdce přidáme do hrnce k opečené cibuli a zprudka orestujeme společně s kmínem, který jsme si rozdrtili v hmoždíři. Takto čerstvě rozdrcený kmín neskutečně voní a svědčí pokrmu. Podlijeme vodou tak, aby se maso dusilo. Okořeníme solí, pepřem a vložíme jednu kostku masoxu. Dusíme cca 60 minut na menším plameni.
Mezitím si nakrájíme zavařenou kapii a nakrájíme na proužky. Jakmile jsou srdce měkké, šťávu zahustíme rozmícháním trošky hladké mouky ve vodě. Vložíme proužky kapie a jen velmi lehce provaříme cca 10 minut. Podáváme s bramborem
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist