Vepřové řízky s ananasem

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřové řízky s ananasem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • vepřové řízky 4 ks
  • ostrá hořčice 1 lžička
  • pepř 0.25 lžička
  • ananas z konzervy 200 g
  • eidamský sýr 4 plátek
  • vejce 1 ks
  • hladká mouka, strouhanka 4 lžíce
  • olej 4 lžíce
  • Na zdobení
  • citron 4 plátek
  • petrželka 1 lžíce

Doba přípravy: 42 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Plátky masa lehce rozklepejte, osolte, opepřete a potřete hořčicí (menší plátky masa prořízněte, utvořte kapsu naplňte ananasem a plátkem sýra). Větší plátky masa přehněte. Okraje spojte špejlemi. Vejce rozkvedlejte se solí a 3 lžícemi vody. Řízky obalte postupně v mouce, vejci a strouhance. Strouhanku pevně přitlačte. Olej nechte rozehřát na vyšší tepolotu, řízek smažte 1 minutu po každé straně. Při nižší teplotě smažte dozlatova a křupava. Řízky upravte, ozdobte plátkem citronu a petrželkou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist