Dvakrát obalované vepřové řízky

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vepřové maso (plecko nebo kýta) omyjeme a osušíme. Trošku naklepeme (klouby) osolíme a opepříme. Na bocích trošku nařízneme. Obalíme v mouce, vejci a strouhance. Postup znovu opakujeme, mouka, vejce a strouhanka. Takto obalené maso smažíme (ideálně ve fritovacém hrnci).

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist