ROŠTĚNÁ S HŘÍBKY A BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY

Kategorie: Maso

Autor:

ROŠTĚNÁ S HŘÍBKY A BRAMBOROVÝMI KNEDLÍKY

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájíme na čtyři stejné špalíky, můžeme je pomocí potravinářského provázku upravit do kuličky. Ochutíme solí a pepřem. Na pánvi opečeme z obou stran dozlatova. Přendáme do pekáče. Na výpeku orestujeme najemno krájený špek a cibuli dozlatova. Přidáme sekaný česnek a kmín, orestujeme a zalijeme vývarem. Základ nalijeme na maso. Zakryjeme alobalem a pečeme troubě na 130°C cca 4 – 5 hodin. Maso vyjmeme a šťávu přecedíme na pánev, ve které jsme dozlatova opekli na kousky krájené hříbky. Do pánve vložíme maso, prohřejeme, dochutíme solí a pepřem.

Ze všech surovin připravíme krátkým hnětením kompaktní těsto, ze kterého pomocí dvou lžic tvarujeme noky. Vkládáme do vařící osolené vody a vaříme cca 8 - 10 minut. Poté vyndáme a vložíme do rozehřátého kachního sádla.

Poznámka:

podle chuti dochutíme solí a pepřem
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist