Vídeňský guláš

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 140 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Rakousko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném tuku, nádobu sundáme z plotýnky

2. Vmícháme mletou papriku, gulášové koření, hned zalijeme trochou vývaru, přidáme maso nakrájené na stejně velké kostky, sůl rajčatový protlak, kmín, rozetřený česnek a dusíme pod pokličkou na malém ohni, při dušení guláš podléváme malým množstvím vody

3. Když maso změkne, omáčku upravíme odpařením nebo přilitím horké vody do správné hustoty (guláš nesmí být řídký), přidáme rozemnutou majoránku a necháme přejít varem

4. Pravý vídeňský guláš je připraven bez zahuštění moukou!

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist