Játra po S'Čchuansku

Kategorie: Maso

Autor:

Játra po S'Čchuansku

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Dušení

Země: Čína

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Játra nakrájejte na tenké plátky (o velikosti sousta), obalte je ve škrobové moučce a prudce za stálého míchání opečte na oleji. Máčené houby pokrájejte na kousky, česnek na plátky, cibuli nadrobno a přidejte k opečeným játrům. Osmahněte a promíchejte, přidejte cukr, zázvor, papriku, sójovou omáčku, vývar, víno, glutasol a krátce povařte. Nakonec přidejte sterilované nebo vařené fazolové lusky pokrájené na 3cm kousky. Prohřejte, promíchejte a stáhněte z ohně. Opečená játra mají zůstat křehká, proto je nutná rychlá příprava.

Poznámka:

Místo fazolek můžete použít tykev, špenát, zelí, pórek, kedlubnu nebo celer. Případně bambusové výhonky nakrájené na 2cm nudličky (syrovou zeleninu opečte spolu s cibulkou). Místo cibule můžete dát 3 jarní cibulky i s natí.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist