Famózo dle George

Kategorie: Maso

Autor:

Famózo dle George

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Restování

Země: Velká Británie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

. Krkovičku nakrájíme na plátky a rozklepeme paličkou
2. Do mísy nalijeme trochu oleje a pak jednotlivé plátky okořeněné grilovacím kořením a vegetou, klademe jeden na druhý
3. Jednotlivé kousky masa prokládáme ještě plátky nakrájeného česneku a olej doléváme tak, aby byly steaky potopeny
4. Nakonec mísu zatížíme talířkem a dáme ji do ledničky přes noc marinovat
5. Druhý den nakrájíme plátky masa na dlouhé nudličky
6. Pokrájíme pórek na kolečka, papriku na menší kousky a rajčata na tenké měsíčky
7. Rozpálíme elektrickou pánev a nejprve zprudka orestujeme kousky masa, pak teplotu pánve dáme na minimum
8. Na hotové maso nasypeme papriku, rajčata a pórek a vše důkladně promícháme
9. Podlijeme 3 dcl vody a přidáme olivy, kečup, salsu, tortilla chipsi a opět dobře promícháme
10. Dochutíme cukrem, grilovacím kořením, vegetou a sójovou omáčkou a vše po promíchání necháme cca 10 minut podusit.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist