Bůček zapečený s křenovým jogurtem

Kategorie: Maso

Autor:

Bůček zapečený s křenovým jogurtem

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 105 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Bůček nakrájíme na 1,5 cm tlusté plátky, mírně je osolíme
2. Nejlépe čerstvě nastrouhaný křen (množství dle chuti) zamícháme do jogurtu, který ještě mírně osolíme a okořeníme černým pepřem
3. Plátky bůčku hojně potřeme ochuceným jogurtem, každý zarolujeme a zajistíme párátkem
4. Závitky skládáme vedle sebe do pekáčku (ten není třeba ničím vymazávat), povrch potřeme zbylým jogurtem
5. V troubě vyhřáté na 170 °C zarolovaný bůček pečeme zhruba 1,5 hodiny.

Poznámka:

křen je nejlepší čerstvě nastrouhaný
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist