uzené se zelím a hruškami

Kategorie: Maso

Autor:

uzené se zelím a hruškami

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Připravíme si kastrol, který můžeme později vložit do trouby.

Rozehřejeme v něm tuk a orestujeme na větší kostky nakrájenou cibuli (můžeme už rovnou přidat jalovec, krásně se rozvoní). Přidáme plátky masa, opečeme je a kastrol sejmeme z plotýnky.

Na rovnoměrně, pokud možno vedle sebe položené maso poklademe plátky oloupaných hrušek, okořeníme, lehce osolíme a na závěr navrstvíme scezené kysané zelí.

Vše zalijeme jablečným džusem, přiklopíme pokličkou a vložíme do trouby, vyhřáté na 180°C. Pečeme přikryté asi hodinu, několikrát zkontrolujeme a poctivě poléváme vypečenou šťávou.

Podáváme s bramborovými knedlíky.

K tomuto pokrmu je dobré osmažit kolečka bramborových knedlí. Jednoduchý trik, ovšem s vynikajícím výsledkem. Pokud neznáte, určitě vyzkoušejte. Takto připravené knedlíky jsou výtečné i samotné, smažené například zároveň s tenkými kolečky cibule.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist